Logo Logo right
      date time 
topleft icon Tabula Rasa topright icon
Main

TR News
Latest News
FanSite News
Server News

Articles
Guides & Game Intel
Events

Chat
IRC Chat

Databases
Abilities & Skills
Armor
Boss NPCs
Crafting & Comps
Enemies
Logos Locations
Missions
NPCs
Weapons

Images
Concept Art
Maps
Screenshots

Forums
Index
General
Guides & Info
Soldier Branch
Specialist Branch
Open Chat

Links
Directory
Clans
FanSites
Other Forums


tabula rasa fansite news RSS Feed
topleft icon Game Portals topright icon
 Full List
bullet icon Age Of Conan
bullet icon Ashen Empires
bullet icon Eve-online
bullet icon Guild Wars
bullet icon Saga
bullet icon Star Wars Galaxies
bullet icon Tabula Rasa
bullet icon World of Warcraft
topleft icon Personal topright icon
bullet icon Login
bullet icon Sign up
topleft icon
Search Minimize
topright icon
topleft icon
Web counters Minimize
topright icon
HitsVisitors
Today32,69421,239
Yesterday64,43345,359
Top Day267,323
(11/03/13)
255,979
(11/03/13)
Total264,129,460220,705,670
topleft icon Forum - Forum topright icon
Forum
  > DaOpa's Tabula Rasa Forum
    > Tech Support / Server Issues
      > Internal Error
Last Visit:01 July 2005 at 01:00:00Login | Top 10 Posters
 
topleft icon Internal Error topright icon
1 Author Message

feeling icon
Anonymous
Expert Expert

Joined:
10 November 2007

Last Visit:
01 July 2005
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:1051
Status:Anonymous - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:30:22 
Hello, I Just spent the past two days Subscribing to NCSoft, using their downloader, and registering for two months of this game, Sadly when I finally got the game downloaded installed and patched, right before I went to run it a messenger box pops up and says...

.."Your computer does not meet the minimum requirements for Tabula Rasa, Would you like to continue?" With two small boxes answering yes or no, Well, Yes takes me to another popup box that says, "Some of the original settings have been changed to meet all of the requirements to play..." Etc.

Now I Meet every requirement but the graphical, I Only have an ATI_RADION9200LE, But the moment the game starts, I get a third box, That just states "Internal Error" Any help??
Go Top
Profile - Anonymous

feeling icon
DaOpa
Expert Expert

Joined:
20 October 2007

Last Visit:
26 October 2009
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:263
Status:DaOpa - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:48:34 
Did you try uninstalling and reinstalling the game again ?

Is there any more detail of the Internal Error Msg ? Like does it give a error code ? any #s ? any specific files?

Do you have the latest ATI Radion drivers ?



Also... please go to the PlayNC Support Center and open up a trouble ticket with the issue your having so a technical support person from NCSoft can assist you!
Go Top
Profile - DaOpa

feeling icon
Anonymous
Expert Expert

Joined:
10 November 2007

Last Visit:
01 July 2005
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:1051
Status:Anonymous - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:53:00 
Thankyou for your reply, And no, There is nothing else described in the message, Just "Internal Error". Rightnow I'm downloadind DX9.0 again, and then going to re-download my drivers, or see if there are latest ones, Then restart.
Go Top
Profile - Anonymous

feeling icon
Magi
Expert Expert

Joined:
25 December 2004

Last Visit:
27 November 2017
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:370
Status:Magi - Offline
Posted on 19 December 2007 at 01:13:01 
Gotcha!

Let us know what happens!
Go Top
Profile - Magi Send Mail - Magi Instant Menssage to - Magi Instant Menssage to - Magi Instant Menssage to - Magi Your Website - Magi
 
 
topleft icon Advertisement topright icon
topleft icon
Online Minimize
topright icon
Staff Staff | Members | Guests | Male | Female
topleft icon
Accounts Minimize
topright icon
Members : 3444
-Active : -Active :3294
-Non active : -Non active :119


Random User
andreas gr
 
topleft icon topright icon
Bookmark and Share       
 © Ellatha.com 2002-2017 - Terms of Service  - Privacy Notice  - Copyright Notice