Ellatha.com Logo Logo right
News Articles Calendar Forum Websites Downloads Pictures Polls
      date time 
topleft icon Menu topright icon
bullet icon Main page
bullet icon News
bullet icon Articles
bullet icon Downloads
bullet icon Pictures
bullet icon Calendar
bullet icon Tags
topleft icon Portals topright icon
bullet icon Greek
bullet icon Gaming
bullet icon Business
bullet icon Online Stores
bullet icon Webmasters
topleft icon Community topright icon
bullet icon Guestbook
bullet icon Forum
bullet icon Events
bullet icon Polls
bullet icon Websites
topleft icon Personal topright icon
bullet icon Login
bullet icon Sign up
topleft icon
Search Minimize
topright icon
topleft icon
Web counters Minimize
topright icon
HitsVisitors
Today43,26530,682
Yesterday98,56070,535
Top Day267,323
(11/03/13)
255,979
(11/03/13)
Total259,070,005216,453,314
topleft icon Forum 114 - Ellatha.com 114 topright icon
Forum
  > DaOpa's Tabula Rasa Forum
    > Tech Support / Server Issues
      > Internal Error
Last Visit:01 July 2005 at 01:00:00Login | New 10
 
topleft icon Internal Error topright icon
1 Author Message

feeling icon
Anonymous
Expert Expert

Joined:
10 November 2007

Last Visit:
01 July 2005
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:1051
Status:Anonymous - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:30:22 
Hello, I Just spent the past two days Subscribing to NCSoft, using their downloader, and registering for two months of this game, Sadly when I finally got the game downloaded installed and patched, right before I went to run it a messenger box pops up and says...

.."Your computer does not meet the minimum requirements for Tabula Rasa, Would you like to continue?" With two small boxes answering yes or no, Well, Yes takes me to another popup box that says, "Some of the original settings have been changed to meet all of the requirements to play..." Etc.

Now I Meet every requirement but the graphical, I Only have an ATI_RADION9200LE, But the moment the game starts, I get a third box, That just states "Internal Error" Any help??
Go Top
Profile - Anonymous

feeling icon
DaOpa
Expert Expert

Joined:
20 October 2007

Last Visit:
26 October 2009
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:262
Status:DaOpa - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:48:34 
Did you try uninstalling and reinstalling the game again ?

Is there any more detail of the Internal Error Msg ? Like does it give a error code ? any #s ? any specific files?

Do you have the latest ATI Radion drivers ?



Also... please go to the PlayNC Support Center and open up a trouble ticket with the issue your having so a technical support person from NCSoft can assist you!
Go Top
Profile - DaOpa

feeling icon
Anonymous
Expert Expert

Joined:
10 November 2007

Last Visit:
01 July 2005
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:1051
Status:Anonymous - Offline
Posted on 19 December 2007 at 00:53:00 
Thankyou for your reply, And no, There is nothing else described in the message, Just "Internal Error". Rightnow I'm downloadind DX9.0 again, and then going to re-download my drivers, or see if there are latest ones, Then restart.
Go Top
Profile - Anonymous

feeling icon
Magi
Expert Expert

Joined:
25 December 2004

Last Visit:
13 October 2017
Location:
-N/A- -N/A-
Posts:370
Status:Magi - Offline
Posted on 19 December 2007 at 01:13:01 
Gotcha!

Let us know what happens!
Go Top
Profile - Magi Send Mail - Magi Instant Menssage to - Magi Instant Menssage to - Magi Instant Menssage to - Magi Your Website - Magi
 
 
topleft icon Advertisement topright icon
topleft icon
Online Minimize
topright icon
Staff Staff | Members | Guests | Male | Female
topleft icon
Accounts Minimize
topright icon
Members : 3450
-Active : -Active :3334
-Non active : -Non active :116


Random User
paoktzis
 
topleft icon topright icon
Bookmark and Share       
 © Ellatha.com 2002-2017 - Terms of Service  - Privacy Notice  - Copyright Notice